Un copil de 13 ani, aflat pe bicicletă, lovit de o maşină, în oraşul Piatra-Olt

Un copil, în vârstă de 13 ani, din oraşul Piatra-Olt, a fost lovit în această după-amiază, de un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 59 de ani. În urma impactului, minorul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Evenimentul rutier s-a petrecut în jurul orei 15.30, pe strada Traian din orașul Piatra-Olt. La fața locului, s-au deplasat polițiștii care, din primele verificări, au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism, condus de o femeie, în vârstă de 59 de ani, din comuna Tia Mare și un biciclist, respectiv un minor, în vârstă de 13 ani, din orașul Piatra-Olt.

„În urma evenimentului rutier, minorul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență  Slatina.

Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat Claudiu Şerban, purtător de cuvânt al IPJ Olt.