Un bărbat, din Bălteni, angajat al unei societăţi de construcţii, căzut de pe schelă

Un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din Bălteni, angajat al unei societăţi de construcţii, a căzut de pe o schelă. Acesta a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova.

Evenimentul s-a petrecut sâmbătă, 20 mai, în jurul orei 11.00, în comuna Redea. La faţa locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Deveselu.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din comuna Bălteni, județul Olt, angajat al unei societăți comerciale cu specific construcții, în timp ce se afla pe o schelă pentru a fixa o grindă metalică, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut de la înăltime.

În urma evenimentului, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, neluarea și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, transmite IPJ Olt.