Trei maşini implicate într-un accident rutier, pe drumul dintre Slatina şi Brebeni

Un accident cu trei autoturisme implicate s-a produs, sâmbătă dimineaţa, pe drumul judeţean DJ 546, între Slatina şi Brebeni.


Potrivit primelor date, accidentul s-a petrecut în zona în care se efectuează lucrări la drum. Primele două autoturisme au oprit în zona utilajelor, iar a treia a venit din spate şi a intrat în coliziune cu ele.

În urma accidentului, o singură persoană a fost rănită.

Poliţiştii au deschis un dosar în această cauză, urmând să stabilească cu exactitate cum s-a petrecut evenimentul rutier.

"Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate trei autoturisme, respectiv un autoturism condus de o femeie de 40 de ani, din comuna Șerbănești, un autoturism condus de un bărbat de 63 de ani, din municipiul Slatina și un autoturism condus de un bărbat de 74 de ani, din municipiul Slatina.

În urma evenimentului rutier, femeia a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Şerban.