Trei cursuri de formare profesională, în luna iulie, prin AJOFM Olt

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt organizează, în luna iulie, trei cursuri de formare profesională pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau care doresc să se reorienteze din punct de vedere profesional. Printre acestea se numără un curs de îngrijitor bătrâni la domiciliu.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt îşi propune să organizeze, în luna iulie, trei programe de formare profesională pentru 42 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Principalele meserii\ocupaţii, în funcţie de numărul de participanţi, pentru care se vor organiza programe de formare profesională gratuite pentru şomeri sunt:

-          lucrator comercial – 14 persoane

-          îngrijitor batrani la domiciliu – 14 persoane

-          manichiurist - 14 persoane

Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înregistraţi în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor.

Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, str. Dinu Lipatti, nr.28, tel.0249/413099.