Tragedie într-o familie din Studina. Doi copii au rămas orfani de ambii părinţi


Tragedie în comuna Studina, din judeţul Olt. Doi copii au rămas orfani de ambii părinţi, după ce tatăl, în vârstă de doar 35 de ani, a suferit duminică un infarct. Cristina, mama copiilor, a decedat în decembrie 2020, la naşterea celui de-al doilea copil, cazul fiind mediatizat, după ce soţul a acuzat medicii de la Spitalul Caracal de neglijenţă.

După ce Cristina, tânăra de 29 de ani, care a murit la câteva ore după ce a născut cel de-al doilea băieţel, la Spitalul din Caracal, duminică, 23 aprilie, s-a stins din viaţă şi soţul acesteia. Ionuţ Calistru Toncu a murit fulgerător, la doar 35 de ani, în urma unui infarct.

Vecinii şi prietenii au demarat o campanie de strângere de fonduri pentru a ajuta familia greu încercată, după ce cei doi copii au rămas orfani de ambii părinţi.

În urma tragedie în care Ionuț Alfred a murit, astăzi 23 aprilie 2023, din cauza unui infarct și nu sa mai putut face nimic pentru a-l salva, venim către dumnevoastră cu acest cont bancar al doamnei Cazacu Nicoleta Mădălina, vecina de casa cu Ionuț și prieteni de familie în localitatea Studinita, JudeţulOlt.

Corpul neînsuflețit a lui Ionuț Alfred se afla la Medicina Legala. Oricine dorește sa ajute familia și cei doi copii orfani o poate face cu banii în conturile afișate. Titular cont CAZACU NICOLETA MĂDĂLINA: RO31BTRLEURCRT0CE2037501”, este mesajul Ionelei, prietenă cu familia din Studina.