TOP 3 modele de căști Samsung pe care merită să le cumperi în 2022

Căștile au devenit un accesoriu indispensabil pentru utilizatorii de laptopuri, telefoane mobile sau tablete. Cu ajutorul acestor dispozitive, se poate reda la o calitate foarte ridicată conținut audio de toate felurile. Căștile au utilitate atunci când vrei să asculți muzică, să testezi cele mai noi jocuri video sau să te bucuri de un podcast într-o manieră clară. 


Pentru ca beneficiile oferite de căști să fie ușor de obținut, este important să alegi variante calitative. Iar garanția calității nu poate fi dată de nimic altceva mai bine decât de renumele unui brand celebru, așa cum este Samsung. Cu ajutorul informațiilor din acest articol, vei putea alege cu ușurință un model de căști Samsung, care să te facă să te bucuri la maximum, de conținutul tău audio preferat. 

TOP 3 căști Samsung în 2022

Fiind un producător de renume mondial, în domeniul echipamentelor electronice, Samsung oferă o mulțime de produse calitative, inclusiv în categoria căștilor audio. Este dificil de întocmit un top al celor mai performante variante pe care le poți achiziționa, însă am încercat să alegem trei modele pentru a le căror performanțe garantează inclusiv recenziile utilizatorilor. Iată cum arată această ierarhie:

1. Samsung Galaxy Buds 2 - acest model deosebit de căști wireless garantează confort total în utilizare și propune o redare extrem de clară a sunetului. Se pot conecta la orice dispozitiv care dispune de tehnologie Bluetooth. Sunt căști in-ear și dispun de un microfon performant, care îți va permite să le folosești și dacă vrei să ai conversații în cadrul cărora vocea ta să se audă clar și fără întreruperi.

Căștile dispun de noise cancelling, funcție prin care vei putea să te bucuri la maximum de conținutul redat, fără a fi perturbat nici măcar de zgomotul vântului din exterior. Carcasa în care se păstrează căștile oferă și reîncărcare rapidă a acestora. Samsung Galaxy Buds 2 oferă o redare continuă de 5 ore și pot fi încărcate cu alte 15 ore cu ajutorul carcasei. 

2. Samsung Galaxy Buds Live - foarte asemănătoare cu Galaxy Buds 2, acestea sunt căști mai mari, însă tot in-ear. Ele dispun de tehnologie noise cancelling și se conectează tot prin Bluetooth la dispozitivele tale preferate. Au un design elegant, care se potrivește foarte bine în ureche și care le face să fie ușor de purtat chiar și atunci când vrei să alergi sau să dormi. 

Autonomia căștilor este de 6 ore de ascultare continuă, iar aceasta poate fi prelungită cu alte 21 de ore, prin încărcarea în carcasa specială de care dispun căștile. La fel ca Galaxy Buds 2, și acestea sunt disponibile în mai multe variante de culori. 

3. Samsung EO-IC100 - dacă preferi o variantă de buget, modelul EO-IC100 este ideal pentru tine. Aceste căști cu fir dispun de mufă USB-C și sunt compatibile cu dispozitivele care au un astfel de slot. Oferă un sunet de calitate, nedistorsionat și nu necesită reîncărcare. Sunt dotate cu fir rezistent, care face față șocurilor. Descoperă cele mai tari modele de căști Samsung de pe Altex.ro - aici ai acces la o gamă foarte variată, din care poți alege soluțiile potrivite pentru nevoile tale. 

Fie că achiziționezi căștile pentru a le utiliza chiar tu sau pentru a le oferi drept cadou, acestea sunt disponibile la prețuri excelente. Poți beneficia, totodată, și de promoții foarte avantajoase la căști care vin cu garanția calității și a durabilității!

Sursa foto: Unsplash.com