Titularizare 2022, Olt: Peste 500 de candidaţi, aşteptaţi la proba scrisă

Proba scrisă a examenului de titularizare se desfăşoară, miercuri, în judeţul Olt fiind înscrişi să susţină concursul 507 candidaţi.    

Potrivit ISJ Olt, cei mai mulţi candidaţi sunt la învăţământ preşcolar – 164, învăţământ primar – 66 şi limba română – 48.

Primele rezultate la proba scrisă vor fi afișate în data de 19 iulie, la sediile inspectoratelor şcolare şi pe http://titularizare.edu.ro.

Contestaţiile se depun la sediile inspectoratelor şcolare judeţene sau prin mijloace electronice în data de 19 iulie, după afişarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv în data de  20 iulie, până la ora 12:00.

Rezultatele finale se afişează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul anterior menționat în data de 27 iulie.

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, va fi realizată în ședințele de repartizare organizate de inspectoratele şcolare în zilele de 29 iulie şi 1 august.