Tenismena slătineană Andreea Jifcu a obţinut medalie de argint cu echipa României, la Gimnaziada U15 din Brazilia

Echipa de tenis de masă feminină a României, care concurează la Gimaziada U15 din Brazilia, a reuşit să obţină medalia de argint la proba pe echipe. Din echipă face partea sportiva din Slatina Andreea Jifcu.


 Federaţia Română de Tenis de Masă a anunţat primele performanţe de la Gimnaziadda U15 2023, ce se desfăşoară în aceste zile la Rio de Janeiro, în Brazilia. Ambele echipe au obținut medaliile de argint

În Rio de Janeiro, sportivii și antrenoarea Anamaria Sebe iau parte la experiența competiției, care a început cu clasări pe podium și activitățile din cadrul programului "Cultural Day".


  • Foto Tenismena slătineană Andreea Jifcu a obţinut medalie de argint cu echipa României, la Gimnaziada U15 din Brazilia


Astfel, echipa feminină, formată din Andreea Băiașu, Andreea Jifcu, Vivien Tamaș, a încheiat grupa pe locul secund, după: 7-0 cu Anglia, 5-2 cu Brazilia, 2-5 cu China, 7-0 cu Bulgaria și 7-0 cu Serbia.

Pe a doua treaptă a podiumului s-a clasat și echipa masculină, Robert Istrate, Robert Podar, Mihai Nagy, după: 0-7 cu China, 4-3 cu Brazilia, 4-3 cu Anglia și 7-0 cu Serbia.

Gimnaziada U15 2023 continuă cu probele individuale,