Tânăr, din Olt, la volan sub influenţa substanţelor psihoactive

Un tânăr de 21 de ani, din comuna Iancu Jianu, a fost oprit de poliţişti în trafic, vineri seara. Pentru că prezenta un comportament suspect, acesta a fost testat cu aparatul DrugTest, fiind pozitiv la două substanţe.

Polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Bobicești, în timp ce desfășurau activități specifice pe strada Ciocârliei, din comuna Iancu Jianu, județul Olt, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr,  în vârstă de 21 de ani, din localitate.

Întrucât tânărul prezenta un comportament suspect, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența unei substanțe susceptibilă de a avea efect psihoactiv, respectiv T1B THC.

Activitatea a fost desfășurată în colaborare cu polițiștii Compartimentului Rutier Balș și ai Serviciului Rutier Olt.

Tânărul a fost condus la Spitalul Orășenesc Balș pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței în organism a substanței psihoactive.

Pe numele tânărului, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, transmite IPJ Olt.