Spectacol la Slatina, în seara de 1 Decembrie, când se aprinde iluminatul festiv

Un spectacol live susținut de artiști de renume național va fi organizat, pe 1 Decembrie, în Parcul Tineretului din Slatina, ocazie cu care va fi inaugurat şi iluminatul festiv din oraş.

Potrivit unei hotărâri ce urmează să fie aprobată de Consiliul Local, finanţarea pentru acest eveniment este asigurată printr-o sponsorizare. Spectacolul este programat să se desfăşoare, în intervalul orar 17.30 -20.00, pe scena ce va fi amplasată în parcarea aferentă Parcului Tineretului din strada Tunari.

Totodată, acolo va funcţiona şi parc de distracții, cu tematica Sărbătorilor de Iarnă, în perioada 1 decembrie 2023 - 7 ianuarie 2024.

În ceea ce priveşte artiştii care vor susţine spectacolul, aceştia urmează să fie stabiliţi.

Pe 1 Decembrie se aprinde şi iuminatul festiv, în municipiul Slatina. Primarul Emil Moţ  spune că orașul nostru va fi îmbrăcat în lumini strălucitoare, pregătit să aducă zâmbete și căldură în inimile tuturor, în această perioadă specială a anului.

„Am făcut probele pentru iluminatul festiv de Crăciun, Parcul Tineretului transformându-se pentru câteva minute în atmosfera magică a sărbătorilor. Am lucrat împreună pentru a ne asigura că fiecare lumină strălucește perfect, pregătindu-ne pentru a împărți bucuria Crăciunului cu toată lumea. În curând, orașul nostru va fi îmbrăcat în lumini strălucitoare, pregătit să aducă zâmbete și căldură în inimile tuturor, în această perioadă specială a anului”, a transmis Moţ.

Reamintim că după aprobarea Ordonanţei 90/2023, administraţiile locale şi instituţiile de stat nu mai pot angaja noi cheltuieli, în lunile noiembrie şi decembrie, pentru a se încadra în deficit. Din acest motiv, în mai multe localităţi nu se mai organizează evenimente cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.

Primăria Slatina a reuşit să obţină sponsorizări şi, în perioada 1 decembrie 2023 – 7 ianuarie 2024, pe Aleea Eroilor din proximitatea Parcului Tineretului va funcţiona un Târg de Crăciun cu 30 de căsuţe, unde vor veni diverşi comercianţi.