Şoferul autoutilitarei, implicat în accidentul de la Recea, pozitiv la DrugTest

Şoferul în vârstă de 25 de ani, din Târgu Jiu, implicat în accidentul de luni după-amiază, din Recea, comuna Valea Mare, a fost testat pozitiv cu Drugtestul, anunţă IPJ Olt.

Unul dintre şoferii implicaţi în accidentul grav de luni după-amiază, în urma căruia a fost instituit Planul Roşu de intervenţie, a iesit pozitiv la o subtsanţă interzisă, anunţă IPJ Olt. Este vorba despre şoferul autoutilitarei, în vârstă de 25 de ani.

Cei doi conducători auto au fost testați și cu aparatul DrugTest, pentru tânărul de 30 de ani rezultatul a fost negativ, iar pentru tânărul de 25 de ani, aparatul a indicat prezența unei substanțe psihoactive.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a transmis IPJ Olt.

În eveniment a fost implicată o autoutilitară condusă de un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Târgu Jiu, județul Gorj, și un autocar condus de un tânăr, în vârstă de 30 de ani, din comuna Schitu.

O tânără de 34 de ani, din orașul Turceni, județul Gorj, pasageră în autoutilitară, a fost rănită, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Cei doi conducători auto au fost testați şi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.