Slătinenii îşi pot achiziţiona bilete cu 50% reducere la festivalul de muzică de la Craiova. Caravana IntenCity, în Parcul Tineretului

DJ Snake, Jason Derulo, Afrojack, Luis Fonsi, Clean Bandit, Paul van Dyk, sunt headlinerii celui mai mare festival de muzică din sudul României, care va fi găzduit între 26 și 28 august, Complexul Sportiv Craiova (Stadionul Ion Oblemenco). Slătinenii îşi vor putea achiziţiona bilete cu 50% reducere, astăzi, 16 august, începând cu ora 19.00, din Parcul Tineretului, acolo unde va ajunge Caravana IntenCity.

 

Festivalul IntenCity, evenimentul care aduce împreună muzica de ieri, de azi și de mâine, la Craiova, într-o sărbătoare a oamenilor care știu să dea ritm verii, se va desfăşura în perioada 26-28 august, pe Stadionul „Ion Oblemenco.

Publicul va avea ocazia să participe la concerte live ale unor artiști internaționali renumiți, și să se bucure, împreună cu prietenii și familia, de hituri latino, electro și disco. IntenCity este festivalul de muzică la care toți artiștii ar putea fi headlineri și își propune să devină unul dintre cele mai importante din țară.

Printre artiștii care vor urca pe scena evenimentului se numără Luis Fonsi, Jason Derulo, DJ Snake, Natti Natasha, Clean Bandit, Ricchi e Poveri, Thomas Anders and the Modern Talkink Band, și mulți alții, pe care îi puteți descoperi pe site-ul www.craiovaintencity.ro

 Abonamentele la Festivalul IntenCity, cu acces pe gazon, pot fi achiziționate cu 50% reducere, la doar 200 lei, de la Cravana INTENCITY care va fi prezentă în Slatina in Parcul Tineretului lncepand cu ora 19.00. Dansează cu noi si profita de reducere, intră în ritmul INTENCITY!