Slătinenii, aşteptaţi la Pădurea Strehareţi de 1 Mai. Primăria Slatina le-a pregătit mai multe surprize

Primăria Slatina reînvie tradiţia de 1 Mai, la Păudurea Strehareţi o zonă de promenadă apreciată de slătineni şi reabilitată de municipalitate, anul trecut.


Viceprimarul Slatinei Gigi Vîlceleanu a declarat că, pe 1 Mai, Primăria organizează la Pădurea Strehareţi un eveniment dedicat iubitorilor de natură, locul de promenadă fiind readus în atenţia comunităţii.

„Primul eveniment din acest an este în data de 1 mai, la Pădurea Strehareţi. Încercăm să reînviem tradiţia de altădată. Aşteptăm oamenii să vină şi să se bucure de această oază de verdeaţă, de această pădure. Vom avea invitaţi artişti, amplasăm o scenă pentru muzică, începând cu ora 11.00 şi până undeva la ora 16.00. În afară de acele locuri special amenajate pentru grătare, vom avea şi o bucătărie tradiţională, terase cu mese şi corturi, dar şi vendori cu dulciuri pentru toate gusturile.

Le atrag atenţia slătinenilor că intrarea cu maşina va fi restricţionată, vor putea intra doar riveranii. Maşinile trebuie lăsate pe strada Carol I”, a declarat Gigi Vîlceleanu.

După reabilitarea de anul trecut, Pădurea Strehareți dispune de un parc de joacă pentru copii, piste de biciclete și un loc special amenajat pentru grătar și picnic. Toate aceste lucrări de modernizare fac parte din proiectul amplu al Primăriei Municipiului Slatina de a readuce Pădurea Strehareți în valoare.