Slătineanca Adina Diaconu, în 16-imile probei simplu de la Campionatul Mondial din Africa de Sud

Slătineanca Adina Diaconu s-a calificat în 16-imile probei de simplu de la Campionatul Mondial ce se desfăşoară la Duran, în Africa de Sud. Sportiva legitimată la Rapid Bucureşti a obţinut o victorie mare contra numărului 24 mondial, Doo Hoi-Kem, din Hong Kong, pe care a învins-o cu 4-2, continunând astfel lupta spre cucerirea unei medalii mondiale.

Tenismena Adina Diaconu a obţinut o nouă victorie extraordinară la Campionatul Mondial ce se desfăşoară în această perioadă în Africa de Sud. Slătineanca legitimată la Rapid Bucureşti a învins-o pe numărul 24 mondial, Doo Hoi-Kem, calificându-se astfel în 16-imile probei de simplu.

Ce victorie și o satisfacție uriașă! Adina Diaconu a făcut un meci mare la Campionatul Mondial Individual 2023, unde a eliminat-o pe Doo Hoi-Kem (Hong Kong, numărul 24 mondial), medaliata cu bronz olimpic de la Tokyo cu echipa.

Sportiva noastră a avansat în 16-imi la simplu feminin și a oferit spectacol la masa de joc în fața sportivei asiatice. Puternică și cu lovituri precise, Adina a împins rapid scorul până la 3-0 la seturi, a condus cu 6-2 în al patrulea set, dar riposta adversarei a fost pe măsură.

Însă din jocul de anduranță care a urmat victorioasă a ieșit Adina Diaconu, cea care a sărit de bucurie la finalul unei întâlniri în care s-a ridicat la nivelul competiției, cu 4-2 (11-3, 11-3, 11-5, 10-12, 8-11, 14-12) contra lui Doo Hoi-Kem”, transmite Federaţia Română de tenis de Masă.