Slatina: Se opreşte apa vineri, 24 martie, în mai multe blocuri de pe strada Aleea Lalelelor. Se branşează noua conductă

Compania de apă Olt anunţă sistarea furnizării apei în mai multe blocuri de pe strada Aleea Lalelelor, din Slatina, vineri, 24 martie, ca urmare a branşării noii conducte.

Lucrările de reabilitare a rețelelor de alimentare cu apă de pe Aleea Lalelelor, investiție realizată de Compania de Apă, din fonduri proprii, sunt aproape de finalizare, anunţă CAO.

Pentru branșarea noii conducte care alimentează o zonă de blocuri de pe Aleea Lalelelor, serviciul de alimentare cu apă va fi oprit, mâine, 24.03. 2023, în intervalul orar 09.00- 13.00, în blocurile GA 12, GA 13, GA 14, GA 15  GA 15 C, GA 15 B, FA 13 AG și la Policlinica de Stomatologie.

„Facem apel la cetățenii din blocurile menționate să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Facem precizarea că, o perioadă după finalizarea lucrărilor, în zona menționată, pot să apară modificări ale turbidității apei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat! Vă mulțumim pentru înțelegere!”, transmite Compania de Apă Olt.