Siminica Mirea, mesaj pentru Poliţia de Frontieră

Senatorul de Olt Siminica Mirea a transmis, recent, de Ziua Poliției de Frontieră, un mesaj în care arată că trebuie să apreciem munca eroică a polițiștilor de frontieră, care „sunt mereu pregătiți să ne apere libertățile și valorile”.

Poliţia de Frontieră Română marchează azi, 24 iulie, 159 de ani de existenţă instituţională. Cu acest prilej, senatorul de Olt Siminica Mirea a transmis un mesaj pe pagina sa de socializare.

„Astăzi sărbătorim Ziua Poliției de Frontieră Române, o zi dedicată oamenilor curajoși care ne protejează granițele cu devotament și sacrificiu. Acești adevărați eroi asigură siguranța României și luptă împotriva criminalității transfrontaliere pentru a ne menține țara în siguranță și prosperă.

Cu ocazia acestei zile speciale, haideți să ne reamintim că siguranța noastră este o responsabilitate comună. Respectarea legilor și sprijinul pentru autorități sunt esențiale pentru construirea unei Românii puternice și unite. Să fim vigilenți și să arătăm că apreciem munca eroică a polițiștilor de frontieră, care sunt mereu pregătiți să ne apere libertățile și valorile.

Le urez, pe această cale, un “La mulți ani!” călduros polițiștilor de frontieră români. Să sărbătorim nu doar instituția, ci și oamenii minunați care se află în spatele uniformelor”, a scris, în spațiul virtual, Siminica Mirea.