Se închide strada Tudor Vladimirescu din Slatina, începând de mâine

Traficul rutier se închide, începând de marţi, pe strada Tudor Vladimirescu din Slatina, pentru lucrări ce se desfăşoară la conducta de apă.


Traficul rutier se închide, pe ambele sensuri, pe tronsonul cuprins între intersecţia cu strada Cimitirului şi intersecţia cu strada Nicolae Bălcescu (zona sediului OCPI).

„Compania de Apă Olt, prin antreprenorul care se ocupă de execuția lucrarii, reabilitează rețeaua de distribuție apă de pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Slatina. Investiția face parte din proiectul cu finanțare europeană nerambursabilă "Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020". Mâine, 24 octombrie 2023, se vor realiza lucrări de traversare a conductei de apă, iar traficul rutier este închis pe strada Tudor Vladimirescu, intersecția cu strada Vlad Țepeș. Restricțiile de trafic vor fi ridicate după finalizarea lucrărilor. Facem apel la conducătorii auto să respecte indicatoarele rutiere montate și să evite ambuteiajele în trafic. Compania de Apă Olt realizează investiții de peste 95 de milioane de lei pentru reabilitarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare pe 100 de străzi din municipiul Slatina”, transmite CAO, pe Facebook.

Restricţiile sunt valabile pentru aproximativ trei zile.

Rută alternativă este prin strada Cimitirului- strada Carol I (Drumul lui Stroe) - strada Oituz şi invers.