Se apropie cununia civilă a celor mai apropiați prieteni ai tăi? Iată care sunt cele mai bune idei de cadouri pentru o cununie civilă!

A sosit momentul mult așteptat de prietenii tăi și, anume, cununia civilă. Este un eveniment unic în viața oricăror persoane, de aceea merită să fie special. Fiind prietenii tăi foarte dragi și apropiați, știm că și pentru tine emoțiile sunt pe măsură!


De asemenea, pentru că la o cununie civilă se oferă, de regulă, un cadou ce le poate fi util mirilor, noi ne-am gândit să îți oferim câteva idei de cadouri mai deosebite! Astfel, vei avea garanția că ai făcut cea mai potrivită alegere a unui cadou pentru a le oferi prietenilor tăi cu ocazia cununiei civile.

În continuarea acestui articol, vei afla care sunt cele mai utile și deosebite cadouri pentru o cununie civilă!

Așa cum este cunoscut și se obișnuiește de foarte multă vreme, darurile care vor fi oferite mirilor cu ocazia cununiei civile, este necesar să fie folositoare pentru aceștia. Tradiția spune că, aceste daruri vor fi un ajutor de bază pentru “casă nouă”, cât și pentru noua familie pe care și-o întemeiază tinerii căsătoriți.

Așadar, iată ce idei de cadouri interesante și folositoare îți propunem noi, pentru ca tu să le oferi o amintire frumoasă, dar și utilă, prietenilor tăi:

  • Un telefon mobil de cea mai bună calitate și performanță

Pentru că telefoanele mobile sunt printre dispozitivele favorite ale tinerilor, cât și cele mai utilizate de către aceștia, va fi un cadou cu care nu vei da greș sub nicio formă. Pentru a le arăta tinerilor căsătoriți aprecierea ta profundă față de ei, poți alege să le oferi în dar, un Iphone 13 de la Altex, pe care îl poți găsi pe site-ul acestora, în diverse culori deosebite sau capacități de memorie. Va fi acel cadou de care se vor bucura o perioadă îndelungată de timp și, de fiecare dată când îl vor utiliza, le va aduce un zâmbet pe buze știind că este cadou de la tine. Plus că, datorită camerei foto performante, vor putea realiza o mulțime de fotografii cu cele mai îndrăgite momente ale lor.


  • Foto Se apropie cununia civilă a celor mai apropiați prieteni ai tăi? Iată care sunt cele mai bune idei de cadouri pentru o cununie civilă!


  • Diverse produse electrocasnice

Produsele electrocasnice sunt printre primele idei la care ne gândim atunci când spunem “casă nouă”. Sunt foarte practice și utile, de aceea pot fi o alegere foarte inspirată de cadou pentru o cununie civilă. Așadar, poți alege cu încredere, diverși roboți pentru bucătărie sau orice altceva din această categorie, pentru că vor fi de mare ajutor.

  • Un bilet de vacanță în doi

Aceasta este o idee inedită de cadou de care prietenii tăi se vor bucura foarte mult! Te poți interesa, în prealabil, care este destinația favorită a lor și, să-i surprinzi plăcut, oferindu-le un bilet de vacanță către acea destinație. Minunată idee pentru tinerii căsătoriți, nu-i așa?!

  • Un cadou personalizat

Fie că alegi să le oferi un obiect realizat manual, acesta va fi un cadou simbolic foarte apreciat prin unicitatea de care va da dovadă! Poate fi o vază pentru flori, un tablou mai deosebit sau chiar bijuterii realizate manual. Orice ai alege, cu siguranță că, prietenii tăi vor fi foarte bucuroși!

În concluzie, acestea au fost ideile noastre de cadouri deosebite pentru cununia civilă a prietenilor tăi dragi și apropiați. Sperăm că ți-au fost de folos și că vei alege cel mai inspirat cadou pentru aceștia! 

Sursa foto: Pixabay.com, Pexels.com