S-au alocat primele bilete de tratament, din anul 2023, pentru pensionarii din Olt

S-a alocat prima serie de bilete de tratament din anul 2023. Judeţului Olt i-au fost repartizate 40 de bilete, cu data de plecare în staţiune în perioada 9-12 martie. Pentru un bilet de tratament, care include cazare, masă şi proceduri terapeutice, pentru o perioadă de 16 zile, pensionarii achită jumătate din valoarea pensiei.

Casa Judeteana de Pensii Olt distribuie biletele de tratament din prima serie a anului 2023. Biletele de tratament repartizate în aceasta serie sunt în bazele de tratament din unitățile hoteliere ale Sociatatii Comerciale de Tratament Balnear si Recuperare a Capacitatii de Munca - S.C. TBRCM S.A .

Pentru prima serie din acest an sunt repartizate un numar de 40 de bilete la statiunile: Amara, Bala, Covasna, Olanesti, Pucioasa.

Aceste bilete se vor distribui prin solicitare directa personelor care se prezinta la sediul institutiei noastre si care doresc sa plece in perioada imediat urmatoare. Biletele de tratament se pot ridica până vineri, 10.03.2023. Persoanele interesate vor prezenta cererea, actul de identitate in original, cuponul lunii februarie 2023 si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie”, transmite CJP Olt.

Pentru acest an au fost înregistrate până în prezent aproximativ un numar de 1400 cereri de acordare a  biletelor de tratament.