Real Madrid ar putea face istorie prin ofertele de prestigiu primite

O istorie pe care Real Madrid ar vrea să o scrie în acest sezon odată cu ofertele de prestigiu pe care le-a primit... Real Madrid a câștigat cel de-al treizeci și șaselea titlu în liga spaniolă și cea de-a cincisprezecea coroană în Champions League, iar Merengues vrea chiar mai mult: nu numai să își păstreze titlul în Supercupa Spaniei, ci și să câștige prima Copa del Rey din 2014. Probabil că va avea șanse.


Scop și strategie în cazul Real Madrid 

Pentru a-și atinge scopul propus, echipa Real Madrid ar beneficia de experiența pe care o are, dar și de grupul destul de mare și puternic care este deja obișnuit cu presiunea care caracterizează de obicei marile evenimente. Potrivit onlinesportfogadás.com, Merengues ar dori să prelungească contractele care ar urma să se termine în iunie ale unora dintre jucători. 

Marco Asensio și Luka Modric ar trebui să rămână la Real 

Este vorba în special de Marco Asensio și Luka Modric, Balonul de Aur din 2018. Pentru proiectul imens pe care îl are, Real Madrid are nevoie de aceste două valori, mai ales că strategia pe care se bazează este aceea de a combina spiritul tânăr al jucătorilor cu experiența pe care o au aceștia. 

Marco Asensio este râvnit de câteva luni bune de Barcelona, PSG, Arsenal sau Tottenham, cluburi care au întrebat de situația jucătorului. Cu toate acestea, se negociază pentru o prelungire, ci nu pentru transfer. 

Iar Luka Modric este mai mult decât un jucător: este susținătorul echipei și cel care are un scop comun cu aceasta, de a-și continua aventura în lumea fotbalului. Poate că după carieră se va converti, însă până atunci are de dus la capăt o luptă. 

Zinedine Zidane ar reveni în curând la Real 

S-ar zvoni că Zinedine Zidane ar reveni ca antrenor la Real Madrid din această vară. Poate că este șansa lui Merengues de a-și păstra titlul în competiție și poate continua aventura de câștigare a trofeelor. 

Condusă de Carlo Ancelotti, echipa a câștigat Liga Campionilor, La Liga și Supercupa Spaniei în sezonul trecut, succese care se datorează și antrenorului, dar și jucătorilor care par a da totul pe teren. Cu toate acestea, scaunul lui Ancelotti pare a nu mai fi sigur, deși se află sub contract cu Real Madrid până în 2024. Zidane ar putea reveni dacă rezultatele obține în acest sezon ar fi slabe.