Reabilitarea termică a Pavilionului Medicală al Spitalului Slatina, contract semnat de ministrul Dezvoltării

Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a semnat 58 de noi contracte finanțate prin componentele C5 – Valul Renovării și C10 – Fondul Local din Planul Național de Redresare și Reziliență. Printre acestea se numără reabilitarea termică a Pavilionului Medicală al Spitalului Slatina şi a clădirii Liceului Tehnologic „Matei Basarab” din Caracal.

Potrivit Ministerului Dezvoltării, Proiectul Reabilitare termică pentru creșterea eficienței energetice la Spitalul Județean de Urgență Slatina - Pavilion Medicală are o valoare de 7.264.723,75 lei, iar Creșterea eficienței energetice moderate la Liceul Tehnologic Matei Basarab - Sali de clasa si ateliere scoala, Caracal, jud. Olt - 7.996.827,7 lei.

Pe lângă acest proiect, tot în Valul Renovării finanţat prin PNRR, CJ Olt a depus proiecte pentru reabilitarea termică a două clădiri ce aparțin Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului Olt și pentru reabilitarea a Centrului Militar Județean.

Tot prin PNRR, CJ Olt a semnat contractul de finanțare a proiectului „Reabilitare termică pentru creșterea eficienței energetice la Spitalul Județean de Urgență Slatina – Pavilion Materno-Infantil”.

Proiectul are o valoare de peste 38,5 milioane lei.

În cadrul acestui obiectiv de dezvoltare se urmăresc reabilitarea termică a Pavilionului Materno – Infantil din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina și utilizarea surselor regenerabile de energie.