Proiecte de peste 17 milioane lei, pentru modernizarea infrastructurii rutiere, în două comune din Olt, prin Anghel Saligny

Două contracte de modernizare a infrastructurii rutiere a semnat ministrul Dezvoltării pentru comunele Făgeţelu şi Izvoarele, din judeţul Olt. Valoarea investiţiilor se ridică la peste 17 milioane de lei. 


Ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Cseke Attila, a semnat 65 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, în valoare totală de 942.936.543,09 lei.

Contractele semnate vizează reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere, înființarea, modernizarea și extinderea rețelelor de canalizare și a stațiilor de epurare, refacerea unor podețe, precum și reabilitarea și extinderea unor poduri.

Două dintre aceste contracte vizează comunele oltene Făgeţelu - 8.984.808,65 lei, şi Izvoarele - 8.296.219,67 lei. Ambele proiecte sunt de modernizare a străzilor din localitate. 

„Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Național de Investiții «Anghel Saligny», se ridică la 863, în valoare totală de 9.497.225.202,21 de lei”, se arată într-un comunicat de presă remis de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei.