Primarul Emil Moț, mesaj pentru elevi şi profesori cu ocazia începerii noului an școlar

Astăzi, în prima zi a noului an școlar, primarul  Emil Moț a adresat un mesaj de încurajare și sprijin către elevi, profesori și părinți. 


În acest mesaj, edilul a subliniat importanța educației și a muncii depuse de profesori pentru a ghida tinerii către succes.

„Dragi elevi, Astăzi începe un nou an școlar plin de oportunități și vreau să vă transmit cele mai calde gânduri și urări de succes pentru acest drum pe care îl aveți în față”, a transmis Moţ. 

De asemenea, Emil Moț a adus un omagiu profesorilor, recunoscând efortul și devotamentul lor în educația copiilor din comunitate: „ Dragi profesori, Vă mulțumesc pentru dedicarea, pasiunea și răbdarea pe care o arătați în munca voastră cu copiii noștri, pentru efortul pe care îl depuneți pentru a-i ghida și a-i ajuta să-și atingă potențialul maxim”.

Primarul Moț a încheiat mesajul său cu urări de succes pentru noul an școlar: „Vă doresc tuturor un an școlar minunat, plin de rezultate remarcabile! Să învățăm, să creștem și să reușim împreună”.