Primăria Caracal, premiu pentru atragerea de fonduri şi proiecte sociale

Primăria Caracal a fost premiată la Gala „România ești TU”, pentru atragerea de fonduri și desfășurarea de investiții, proiecte sociale și culturale cu impact pentru comunitate.

Premiul a fost înmânat viceprimarului Marina Samiee, miercuri, la Palatul Parlamentului, unde a avut loc Gala „România ești TU”, ediția „Îngeri pentru România”.

„Este o mândrie să putem fi aici și să arătăm tuturor că noi, toți cei din Caracal, reprezentăm o comunitate mândră de istoria sa, binecuvântată cu o moștenire culturală demnă de invidiat, aș spune eu. Și cum este zicala, „până nu vezi, să nu crezi”, vă lansez tututor provocarea să veniți la Caracal, să ne descoperiți la fața locului, cu bogățiile și frumusețile pe care orașul nostru le oferă. De mai bine de doi ani, administrația împreună cu cetățenii am pus pariu cu noi înșine că vom face din Caracal un pol cultural regional. Am început cu proiecte pentru creșterea confortului cetățenilor și reabilitarea obiectivelor de interes turistic, pentru iubitorii de frumos, de istorie, tradiții și cultură! Așa este Caracalul, al doilea municipiu ca mărime din județul Olt, cu sute de ani de atestare documentară, fostă reședință de județ.

Acest premiu este o dovadă a recunoașterii valorilor comunității noastre, este un premiu pe care noi, administrația, îl dedicăm caracalenilor cărora le transmitem un singur gând: Mândri că suntem caracaleni!”,
a afirmat Marina Samiee, viceprimarul municipiului Caracal, prezentă la eveniment.