Preşedintele PSD, despre demisia lui Cîțu: „Sper ca acest nou scandal din interiorul PNL să nu afecteze coaliţia şi actul de guvernare”

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, s-a declarat încrezător că noul scandal din interiorul PNL, legat de demisia lui Florin Cîțu din fruntea partidului, nu va afecta coaliţia şi actul de guvernare.

„Eu sper ca acest nou scandal din interiorul PNL să nu afecteze coaliţia şi actul de guvernare. După ultimele discuţii avute cu premierul consider că suntem într-o logică normală. În rest, sunt problemele interne ale PNL”, a declarat Marcel Ciolacu luni dimineață, la sediul central al PSD, întrebat cum vede schimbarea lui Florin Cîţu din funcţia de preşedinte al PNL, citat de digi24.ro.

Întrebat dacă după plecarea lui Florin Cîţu din fruntea PNL coaliţia de guvernare va funcţiona mai bine, Ciolacu a răspuns: „Eu nu cred nimic. Eu cred că românii aşteaptă de la noi anumite decizii şi anumite măsuri. Avem de-a face cu scumpiri şi cu o inflaţie, ştim de unde au pornit toate aceste lucruri, nu am nicio reţinere să o spun, de la liberalizarea haotică în zona energiei, asta este, trebuie să şi-o asume cei care au făcut acest lucru, şi în acest moment intrăm pe efectele acestor scumpiri exagerate la energie să le diminuăm. Repet, vor fi şi scheme de ajutor în zona economică (...), sunt mai multe variante, unele convenite, unele neconvenite cu membrii coaliţiei”.