Peste 3.000 de slătineni vor primi, în această perioadă, tichetele de Paşte acordate de Primăria Slatina

Peste 3.000 de slătineni, vor primi, în această perioadă, tichetele de Paşte, în valoare de 100 de lei, acordate de Primăria Slatina. Acestea vor putea fi folosite în 105 în magazine alimentare, dar şi în farmacii, 105 unităţi primind astfel de tichete. 

Primăria municipiului Slatina anunță demararea acțiunii de distribuire a Tichetelor Sociale de Paște începând cu data de 28 martie 2023, operațiune ce se va derula prin intermediul Poștei Române. 

Astfel, din numărul total de 3350 cereri depuse inițial de către persoanele vizate, respectiv persoane cu handicap grav/accentuat și pensionari cu un venit lunar net de maximum 1.200 lei, vor primi propriu-zis tichetele sociale menționate un număr de 3.283 persoane.

Acțiunea de depunere a cererilor pentru tichetele sociale s-a derulat în perioada 6 – 28 februarie, persoanele din grupul țintă având posibilitatea de a folosi în acest sens fie unul dintre cele nouă puncte amenajate pe raza întregului oraș, fie electronic la adresa office@das-slatina.ro.

Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei/beneficiar, vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte”, transmite Primăria Slatina.

Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 105 unități comerciale de pe raza municipiului. 

Lista completă a acestor unități comerciale se va găsi în fiecare plic cu tichete sociale ce va fi distribuit beneficiarilor. Totodată, lista respectivă poate fi consultată online AICI.