Păreri PEFOC - Meșterii sibieni recomandă coșurile de fum profesionale HOCH pentru afacerea ta!

Știm că spațiile industriale și cele comerciale (hale, depozite, săli de producție, mall-uri, instituții sau hoteluri) necesită sisteme speciale care să facă față unor volume supradimensionate de evacuare. Pentru un răspuns avizat despre un subiect delicat pentru toți cei care dețin astfel de afaceri, am apelat la opinia meșterilor sibieni de la Pefoc, firmă 100% românească cu tradiție și experiență dovedite în industria soluțiilor alternative de încălzire - începând de la tradiționala soba pe lemne, până la focare premium de șemineu de mare capacitate. 


Coșul de fum ceramic HOCH este o structură solidă, din beton, care înconjoară și susține conductele ceramice ce evacuează gazele arse și fumul produs de sursele de încălzire. Scopul principal al unui coș de fum este de a elimina produsul arderii în exterior. La clădiri de suprafețe mari, e nevoie de sisteme de coș de fum ceramice pe măsură. Tocmai de aceea, produsele Hoch îndeplinesc cele mai exigente condiții și vin cu o varietate de avantaje pentru clienți. 

În catalogul PEFOC, sistemele profesionale de evacuare a fumului, confecționate din materiale inovative de cea mai bună calitate existentă la ora actuală, beneficiază de probabil cel mai avantajos raport calitate-preț de pe piața soluțiilor de evacuare premium din țară!

Gândiți-vă la un coș de fum ca și la o structură construită pentru a vă proteja bunurile. Aceasta este o funcție importantă a tuturor soluțiilor de evacuare, indiferent de tipul sursei de încălzire: sobă, centrală sau coșul unui termosemineu pe lemne. Alegerea coșului de fum potrivit este un pas important iar un coș de fum zidit este ideal pentru funcționarea optimă a sursei de încălzire, dar și a siguranței afacerii tale. Recomandarea specialiștilor sunt coșurile de fum din ceramică cu șamotă la interior și beton la exterior.

Sistemele de coș de fum ceramice marca Hoch sunt realizate în Germania cu ceramică HART care se bucură de o tradiție de 300 de ani. Hoch produce o gamă largă de sisteme industriale complete de coșuri moderne în a căror proces de fabricare sunt utilizate conducte ceramice testate TÜV. Hoch Industrial este un sistem de coșuri cu 3 straturi speciale adaptat nevoilor industriei ce se bazează pe calitate și durabilitate.

Coșurile de fum Hoch Industrial sunt certificate european și sunt supuse unor controale stricte de calitate, îndeplinesc toate standardele necesare și sunt aprobate și certificate de Institutul German pentru Tehnologia Construcțiilor. Acestea sunt disponibile în diametre mari de până la 400 mm, ideale pentru cazanele cu putere ridicată, de la 75kW la 1000kW, permițând încălzirea clădirilor de la câteva sute până la câteva mii de mp. Sunt realizate din elemente prefabricate modulare din ceramică izolată (șamotă) la interior și mantale din beton, în partea exterioară.

Un alt mare avantaj al acestor coșuri de fum este faptul că pot fi utilizate indiferent de combustibilul folosit: lemn, peleți, bricheți, cărbuni sau chiar gaz și pentru orice tip de sursă de încălzire. Acest model are ca element central inedit, tubulatura cu șamotă de înaltă calitate, hornurile HOCH fiind preferate de către tot mai mulți montatori de coșuri pentru fum.

În concluzie, dacă aveți nevoie de sisteme cu adevărat profesionale de evacuare a fumului în instituții, spații comerciale, hale sau depozite, la prețuri excelente și calitate premium, sistemele Hoch Industrial din oferta www.pefoc.ro sunt cu adevărat, o investiție făcută cu cap! Desigur, în oferta meșterilor sibieni găsiți și o gamă completă de alte soluții termice, precum șeminee tradiționale pe lemne, șeminee pe gaz, sobe rustice sau cu design modern, modele decorative de semineu electric de perete și multe alte accesorii sau materiale de construcții dedicate universului termic la superlativ!