O tânără, din Stoeneşti, dată dispărută după trei ani

Se cere sprijinul oamenilor pentru găsirea unei tinere, din judeţul Olt, despre care fratele său nu mai ştie nimic din vara anului 2021. Cine are informaţii este rugat să sune la 112.

Poliţiştii din Olt caută o tănără, în vârstă de 24 de ani, din comuna Stoenești, județul Olt, care ar fi plecat voluntar de la domiciliul său, în anul 2021 și nu a mai revenit. Fratele său a dat-o dispărută, după ce timp de trei ani nu a mai aflat nimic despre ea.

 „La data de 29 martie a.c., în jurul orei 09:25, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 5 Deveselu au fost sesizați, de către un bărbat, cu privire la faptul că sora sa, BOLNAVU MARIANA VALENTINA ar fi plecat voluntar de la domiciliul său, în vara anului 2021, fără a mai reveni și fără a mai putea fi contactată de familie”, transmite IPJ Olt.

 Semnalmente: înălţime 1,60 metri, greutate 55 de kilograme, constituție corpolentă, ochi căprui, mici, păr șaten, ondulat, nas drept, buze subțiri, fără semne particulare.

 Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea tinerei sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.