O tânără, din Ştefan cel Mare, cercetată pentru delapidare. Lucra într-o staţie PECO, de unde sustrăgea bani

O tânără, în vârstă de 26 de ani, din comuna Ştefan cel Mare, judeţul Olt, este cercetată pentru delapidare. Angajata şi-ar fi însuşit, în mod repetat, bani din gestiune (un PECO din comuna Osica de Sus) creând un prejudiciu de 6.000 de lei.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, la data de 12 septembrie, prin apel 112, cu privire la faptul că o angajată a unei societăți comerciale, din comuna Osica de Sus, și-ar fi însușit pe nedrept, în mai multe rânduri, sume de bani, creând un prejudiciu total de 6.000 de lei.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 2 Osica de Sus.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 12 septembrie 2023, în jurul orei 21:30, o tânără, în vârsta de 26 de ani, din comuna Ștefan cel Mare, în calitate de angajat al societății, și-ar fi însușit pe nedrept 300 de lei din gestiunea societății”, transmite IPJ Olt.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de delapidare, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii situației de fapt și dispunerii de măsuri legale.