O tânără din Brastavăţu, care a vrut să se înece în Dunăre, salvată de poliţişti

O tânără, în vârstă de 22 de ani, a fost salvată de la moarte de poliţişti după ce s-a aruncat în Dunăre încercând să îşi pună capăt zilelor.

Incidentul a avut loc luni în zona Portului Turistic Corabia, judeţul Olt. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Corabia au fost sesizați despre faptul că o tânără de 22 de ani, din comuna Brastavățu, intenționează să se sinucidă.

Potrivit IPJ Olt, oamenii legii au format o echipă și au demarat procedurile de căutare a tinerei, care a fost găsită în zona portului.


„Polițiștii au încercat să convingă tânără să vină într-o zonă sigură, însă, în ciuda insistențelor polițiștilor, tânăra s-a aruncat de pe chei în fluviul Dunărea, scufundându-se. Fără a ezita, polițiștii au intervenit pentru salvarea vieții tinerei, iar unul dintre polițiști a sărit în apă și a reușit să scoată tânără la mal”, au transmis reprezentanţii IPJ Olt.

În sprijinul polițiștilor au venit și doi barcagii care au transportat tânăra până într-o zonă sigură, de unde a putut fi preluată de către echipajul medical sosit la fața locului. Ulterior femeia a fost condusă la spital.

da