O nouă generaţie de studenţi la USAMV Slatina. Noul an universitar, deschis în mod oficial

Noul an universitar a fost deschis oficial, miercuri, la Filiala Slatina a Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară.


La eveniment au fost prezenţi viceprimarul Slatinei Alexandru Berechet şi vicepreşedintele CJ Olt Ionuţ Ivan. 

Directorul Filialei, Victor Tiţa, a reamintit că intrăm în anul 24 de existenţă a învăţământului universitar, la Slatina.

 „Astăzi celebrăm începutul anului universitar 2023-2024, alături de 100 de studenți la anul I, noii noștri studenți, dar și alături de cei 352 de studenți la învățământ la zi, la specializarea. Ingineria și managementul afacerilor agricole. Este o reușită, tocmai pentru că ne consolidăm ca filială, tocmai pentru că suntem la a 24-a deschidere a anului universitar la această filială, cu bucurie, cu emoție, cu mesajele noastre, dar și ale oficialităților pentru studenții noștri la început de drum”, a declarat el.

 Viceprimarul Alexandru Berechet le-a transmis tinerilor studenţi să facă tot ce ţine de ei pentru a deveni profesioniştii de mâine.

 „Astăzi, la Slatina, deschidem un nou an universitar. Le urez tinerilor care au ales să vină la Slatina, le mult succes, le urez să învețe, să-și adune toate informațiile, pentru că, ținând cont că trăim într-un județ agricol, toate informațiile de aici și tot ce vor dobândi în toți acești ani vor face să devină profesioniștii de mâine. Le urez succes atât eu, cât și numele domnului primar Emil Moț și multă baftă”, a declarat Berechet.

La rândul său, vicepreşedintele CJ Olt Ionuţ Ivan, le-a sugerat tinerilor să vadă modelele de succes din domeniu şi să-şi propună să le calce pe urme.

„Astăzi suntem la deschiderea unui an nou universitar. Vreau să le transmit tinerilor studenți să își manifeste o atenție destul de ridicată în pregătirea acestor patru ani, pentru că în județul nostru avem destui tineri, absolvenți ai acestei facultăți, care au pe formal și vă pot da exemplu pe Ferma Radu a lui Ionuţ Radu, care de curând a organizat un mare eveniment agricol și cred că sunt un exemplu foarte bun de urmat”, a declarat Ivan.