O femeie a fost lovită, pe strada Toamnei, de un şofer care efectua manevra de mers înapoi. Bărbatul a părăsit locul accidentului

O femeie, în vârstă 86 de ani, a fost lovită de o maşină, condusă de un bărbat în vârstă de 43 de ani, care efectua manevra de mers înapoi. Accidentul s-a petrecut pe strada Toamnei, iar şoferul a părăsit locul evenimentului rutier, fiind depistat în localitatea Perieţi. Femeia a fost transportată la spital.

 

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 10.45, iar din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe strada Toamnei, din aceeași localitate, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de mers înapoi și ar fi acroșat un pieton,  respectiv o femeie, în vârstă de 86 de ani, din municipiul București.

În urma evenimentului rutier, conducătorul autoturismului a părăsit locul producerii accidentului, fără încuviințarea organelor de poliție, fiind depistat de polițiști în localitatea Perieți.

De asemenea, femeia a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

„Atât conducătorul auto, cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului”, transmite IPJ Olt.