Nu lăsa curățenia să te scoată din minți!

Studiile arată că oamenii petrec, în medie, aproximativ 3 ore pe săptămână făcând curat. De cele mai multe ori, chiar dacă o casă curată ne oferă o stare de bine, procesul în sine ne poate da bătăi de cap. Iar într-o lume în care timpul este prețios, iar confortul este o prioritate, avem nevoie de soluții care să ne ajute să rezolvăm mai eficient lucrurile și să economisim timp. În cazul curățeniei, aceste soluții sunt aparatele inteligente care ne scutesc de efort și ne fac viața mai ușoară. Aceste aparate nu sunt doar niște ustensile de curățare obișnuite, ele reprezintă o investiție în confortul și calitatea vieții. 


Ajutoare inteligente pentru orice sarcină

Fie că este vorba despre aspirarea podelelor, curățarea petelor dificile de pe covoare sau spălarea podelelor în mod igienic, gama variată de produse de pe piață oferite de brandurile de electrocasnice acoperă toate nevoile legate de sarcinile de curățenie. Printre aceste branduri, se numără și Karcher, care are un portofoliu foarte variat de aparate pentru curățarea casei. Printre acestea se numără mopuri electrice, aspiratoare robot sau aspiratoare verticale, aparate de curățat cu abur sau aspiratoare pentru geamuri. Cu tehnologii avansate și un design ergonomic, acestea promit să facă munca grea pentru tine, permițându-ți să te bucuri de mai mult timp liber.

Podelele pot fi aspirate chiar și în absența ta cu aspiratoarele robot

În prezent, tot mai mulți oameni aleg varianta modernă a aspiratorului clasic, și anume aspiratorul robot. Anul trecut, Karcher a lansat noua gamă de aspiratoare robot și s-a dovedit a fi un succes. Utilizând tehnologia avansată de navigație cu laser LiDAR, acestea scanează în detaliu locuința și creează o hartă precisă a acesteia. Cu ajutorul senzorilor inteligenți, ele pot identifica și evita obstacolele. De asemenea, senzorii de cădere previn accidentele, detectând diferențele de nivel, cum ar fi scările, și fac ca aspiratorul robot să se oprească și să se întoarcă.

Acesta poate fi programat cu ușurință din aplicație astfel încât, când te întorci acasă să fie curat. După finalizarea sarcinii sau în cazul în care nivelul bateriei scade și nu mai poate continua, aspiratorul robot se întoarce automat la stația de încărcare. Cele două modele de aspirator robot de la Karcher au și funcție de ștergere umedă cu ajutorul unei lavete, în timp ce al treilea robot din gamă este un mop robotizat. Acesta folosește tehnologia de curățare cu rolă, folosită la mopurile electrice.  

Curățare igienică a podelelor cu mopurile electrice

Tehnologia cu rolă menționată anterior este deja cunoscută de la mopurile electrice Karcher. Rola rotativă este umezită în permanență cu apă curată cu detergent, iar murdăria ajunge într-un rezervor separat. Acest lucru înseamnă că mopurile electrice curăță igienic podelele, mereu cu apă curată, spre deosebire de un mop obișnuit care doar împrăștie murdăria de colo-colo. De asemenea, rola de curățare acționată electric permite mopului să alunece aproape automat pe podea, deplasându-se fără efort, în timp ce tu doar îl ghidezi în direcția dorită. 

Adio, găleți umplute! Mopul electric utilizează cu 90% mai puțină apă în comparație cu metoda obișnuită cu găleată și mop. Iar rezultatele de curățare sunt cu 20% mai bune. Murdăria uscată de mici dimensiuni și cea umedă este preluată eficient cu ajutorul rolei rotative. De asemenea, cantitatea de apă și viteza rolelor pot fi reglate în două trepte, în funcție de gradul murdăriei și de tipul suprafeței.

Aceeași putere de aspirare, fără fir!

Aspiratoarele verticale fără fir reprezintă o alternativă modernă a aspiratoarelor clasice, la fel de eficientă, mai practică și mai la îndemână. Acestea îți oferă libertate maximă de mișcare și flexibilitate datorită lipsei cablului. De asemenea, datorită designului subțire și compact, sunt mult mai ușor de utilizat. Karcher are o gamă variată de aspiratoare verticale, potrivite pentru orice nevoie – atât pentru locuințele mici, cât și pentru case mai mari. 

Funcțiile inteligente, precum duza de podea acționată electric și cu iluminare LED, permit o preluare eficientă a murdăriei și o vizibilitate mai mare a acesteia. Senzorul pentru praf detectează murdăria și își reglează automat puterea în funcție de cantitatea acesteia, pentru a prelungi durata de funcționare a acumulatorului și pentru o preluare eficientă a murdăriei. Gama variată de accesorii permite adaptarea aspiratorului vertical pentru o mulțime de aplicații – îl poți utiliza ca aspirator mic de mână, poți aspira cu ușurință obiectele de mobilier, canapelele și chiar spațiile înguste.

Viața e mai simplă cu ajutoarele inteligente la curățenie

Cu aceste aparate cu tehnologii inovatoare economisești timp și efort, iar casa ta va străluci de curățenie. Acestea transformă procesul de curățare într-o experiență rapidă, eficientă și chiar plăcută. Iar brandurile de electrocasnice țin pasul cu nevoile consumatorilor și oferă soluții moderne adaptate acestora. Astfel ai la dispoziție o gamă variată din care poi alege exact ce ți se potrivește!