Noi proiecte pentru Balş, printre care o şcoală nouă, anunţate de primarul Cătălin Rotea (VIDEO)

Primarul din Balş, Cătălin Rotea, anunţă începerea unor  noi proiect importante pentru oraşul de pe Olteţ, printre care construcţia unei noi şcoli într-un cartier.


Edilul a transmis marţi, pe pagina sa de Facebook, că va fi construită o școală nouă în cartierul Româna, va fi înlocuit gardul cimitirului de la Româna, va fi reabilitată integral curtea școlii de la Vârtina, cu un teren de sport, cu loc de joacă, cu un mic părculeț pentru locuitorii din Vârtina, vor fi construite cinci noi locuri de joacă, va fi reabilitat integral parcul de la Gengea și, totodată, vor fi reabilitate integral băile din blocul de locuințe sociale de la G6.„În urmă cu 3 ani şi jumătate, m-ați mandatat  cu votul dumneavoastră să fiu primar al orașului Balș. Mi-am luat o serie întreagă de angajamente la momentul respectiv față de dumneavoastră și astăzi, când vorbim, 90% din ele sunt fie îndeplinite, fie în curs de îndeplinire. Cu toate astea, la momentul respectiv, eu nu am anticipat nevoile și dificultățile orașului și sunt multe lucruri care poate ar fi trebuit făcute mai devreme și am încercat să le prioritizez în funcție de constrângerile bugetare ale orașului și mai ales știind că multe din aceste lucruri sunt arzătoare pentru mulți dintre dumneavoastră. Iată că a venit momentul ca într-o săptămână, maxim două, să începem noi lucrări de investiții pentru dumneavoastră, cetățenii orașului Balș, să începem să construim o școală nouă în Româna, să înlocuim integral gardul cimitirul de la Româna, să reabilităm integral curtea școlii de la Vârtina, cu un teren de sport, cu loc de joacă, cu un mic părculeț pentru locuitorii din Vârtina, să construim cinci noi locuri de joacă, să reabilităm integral parcul de la Gengea și să reabilităm integral băile din blocul de locuințe sociale de la G6”, a transmis Rotea.

El a adăugat că în maximum trei luni, aceste lucrări vor fi finalizate.

„Sunt lucrări pe care mi-am dorit să le încep de mult timp, dar constrângerile bugetare ale orașului nu mi-au permis. Iată că le începem acum. Sunt lucrări foarte importante pentru cei care veți beneficia de ele. Ele vor fi finalizate în două-trei luni”, a conchis edilul.