VIDEO. Administratorul public al Slatinei, Cristian Cismaru, răspunde acuzelor primarului ales

Cristian Cismaru, administratorul public al Slatinei, răspunde şirului de acuze aduse de Mario De Mezzo, primarul ales al municipiului în data de 9 iunie. 


Cu o zi în urmă, alesul a făcut o serie de acuze, printre care acelea că acum se dau cele mai mari tunuri, se şterg urmele, profitând de lunile rămase până la preluarea mandatului. 

De 16 ani în administraţia locală slătineană, Cristian Cismaru şi-a dorit să lămurească lucrurile şi a trsmis un mesaj public. 

„Ca replică la postarea lui Mario De Mezzo, îl somez şi eu să înceteze cu aceste acuzaţii, acuzaţii nefondate la adresa mea şi a echipei mele. Nu m-aş compromite şi nu mi-aş compromite o carieră de mai bine de 16 ani de zile în administraţia locală pentru a da nişte tunuri pe sfârşit de mandat. Nu de asta m-am întors, domnule De Mezzo, nu m-am întors pentru a da tunuri, dar fiecare poate că oglindeşte ceea ce este pe interior. De aceea poate că această funcţie e prea mare şi tu eşti prea mic pentru ea. Tu eşti persoana care, de mai bine de un an de zile, denigrezi Slatina. Eşti pesoana care vezi numai corupţie, vezi numai slugi, vezi numai lucruri ilegale, şi perpetuezi aceste lucruri şi duci această imagine negativă asupra Slatinei inclusiv la televiziunile naţionale. Nu asta ar trebui să facă un primar ales. 

Ameninţi, de asemenea, în această perioadă de tranziţie, perioadă care ar trebui să fie încununată de calmul de după alegeri, de linişte, de continuarea acestor proiecte, aşa cum ţi-am transmis şi astăzi, în Consiliul Local, când ai venit şă facă gălăgie. E nevoie de stabilitate în acestă perioadă, de decenţă, faţă de slătineni este nevoie de continuarea proiectelor, cu echipa care este acum, cel puţin până la toamnă, de când va trebui tu să demonstrezi ceea ce poţi să faci pentru slătineni. Şi ai promis foarte multe. 

De asta m-am întors domnule De Mezzo. Acesta este răspunsul meu. M-am întors din revoltă faţă de lucrurile pe care le faci şi faţă de această perioadă în care ai semănat numai instabilitate şi frică printre angajaţi, în care instigi la inacţiune, perioadă în care eu simt că trebuie să fiu alături de aceşti oameni, aşa cum am fost în tot acest timp încununat de foarte multe realizări pentru Slatina. De asemenea, sunt dator faţă de slătineni să continui aceste proiecte până în octombrie, când, repet, va trebui să demonstrezi tu. 

Aşadar, te somez ca până la toamnă, să ne laşi să ne facem treaba, aşa cum am spus-o şi mai devreme şi cum am făcut-o si până acum, cu demnitate şi cu responsabilitate faţă de slătineni. Pe care îi asigur pe această cale că, până la toamnă, lucrurile se vor desfăşura într-o manieră de transparenţă totală şi vom ieşi, această echipă cu care am atâtea realizări, pe uşa din faţă şi cu fruntea sus!”, a declarat Cristian Cismaru.