New Yorker anunţă deschiderea, pe data de 10 august, a magazinului din incinta Shopping Park Slatina

Stagnate o perioadă, lucrările la parcul comercial care se construieşte pe locul fostei fabrici de pâine Aluta au fost reluate. Retailerul de haine german, New Yorker, anunţă inagurarea magazinului din incinta Shopping Park Slatina pe data de 10 august.  Va fi cel mai mare parc comercial din oraș, cu o suprafață de 16.500 mp, iar aici se vor regăsi şi magazinele C&A, NewYorker, Sinsay şi Jisk.


Lucrările de construcție începute în luna octombrie 2021 au reintrat  în linie dreaptă, astfel că cel mai mare centru comercial din Slatina va fi inagurat până la urmă în această vară. New Yorker anunţă marea deschidere pe data de 10 august. Clineţii vor avea parte de promoţii la inaugurare.


  • Foto New Yorker anunţă deschiderea, pe data de 10 august, a magazinului din incinta Shopping Park Slatina


„În sfarsit- noul tau magazin NEW YORKER se deschide in data de 10.08.2022 in Shopping Park Slatina.

CE TE ASTEAPTĂ: ÎN PERIOADA 10.- 14.08.2022 OBTII O REDUCERE DE 25 RON LA CUMPARATURI IN VALOARE DE 130 RON SI 50 RON REDUCERE LA CUMPARATURI IN VALOARE DE 250 RON.

De asemenea, in data de 10.08.2022, primii 50 de vizitatori vor primi un voucher de cumpăraturi în valoare de 50 ron. Deci, asigura-te ca esti printre primii!”, transmite New Yorker, prin intermediul pagiinii de Facebook.

Astfel, magazinelor existente, Deichmann, Takko, Pepco și Flanco li se adaugă unități C&A, Jysk, Hervis, New Yorker, Kik, Sinsay, Superzoo, Tabac Xpress și Medimfarm.

Ce retaileri vor avea magazine în Shopping Park Slatina

Jysk, lanţ internaţional de retail care comercializează produse pentru casă și grădină și care a deschis primul magazin din județul Olt în locul fostului magazin Lidl Balș.

Hervis, parte a grupului SPAR Austria, vinde produsele sportive a peste 40 de branduri internaționale, dar și articole marcă proprie. Magazinul din Slatina este primul al retailerului în județul Olt și cel de-al patrulea din Oltenia.

C&A, companie care vinde articole de îmbrăcăminte din Olanda. Magazinul este primul al companiei din județul Olt.

NewYorker, unul dintre cei mai mari retaileri de fashion din Germania.

Kik, un retailer german care vinde atât produse fashion (în proporție de 70% din total) cât și produse non-food, în special pentru casă.

Sinsay, parte a grupului polonez LPP, vinde articole de îmbrăcăminte / încălțăminte, accesorii pentru femei, bărbați și copii. Sinsay Slatina va fi cel de-al treilea magazin din Oltenia, după unitățile din Craiova și Râmnicu Vâlcea.

Super zoo, pet shop, parte a grupului ceh Placek, lider în Europa Centrală si de Est în domeniul animalelor de companie.