Mărunţei: Un copil a murit după ce o poartă din gospodărie a căzut peste el

Tragedie într-o familie din Mărunţei, judeţul Olt. Un copil de trei ani s-a stins din viaţă, după ce poarta de la intrarea în curte a căzut peste el. La faţa locului au fost solicitate mai multe echipaje de la ambulanţă, dar şi elicopterul SMURD, însă din păcate micuţul nu a mai putut fi salvat.

Tragedie într-o familie din comuna Mărunţei. Un copil, în vârstă de trei ani, a murit după ce poarta de la intrarea în curte s-a prăbuşit peste el.

Trei echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă au intervenit, iar la locul evenimentului a fost solicitat şi elcopterul SMURD. Din păcate, copilul nu a putut fi salvat.

La data de 9 aprilie 2024, în jurul orei 18:20, Inspectoratul de Poliție Județean Olt, a fost sesizat prin apel 112, cu privire la faptul că o poartă de acces ar fi căzut peste un minor din comuna Mărunței, județul Olt, iar acesta este inconștient.

 La fața locului, s-au deplasat deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 4 Coteana și mai multe echipaje de prim ajutor, printre care și un elicopter SMURD.

 În urma evenimentului, minorul în vârstă de 3 ani a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării autopsiei și a stabilirii cauzei decesului.

 Polițiștii efectuează verificări  pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, transmite IPJ Olt. 

Familia mai are o fetiţă de 6 ani.