Marius Oprescu: Primarii în funcţie, care au venit la noi, vor fi candidaţii noştri

Preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat că toţi primarii care au trecut la social-democraţi vor fi susţinuţi pentru obţinerea unor noi mandate. El a adăugt că liberalii aleg să treacă la PSD deoarece organizaţia condusă de Gigel Sorinel Ştirbu a intrat în disoluţie.


 Marius Oprescu spune că PSD Olt a demonstrat că respectă munca în echipă şi de aceea tot mai mulţi edili de la PNL sau Pro România aleg să facă pasul spre social-democraţi.

 „Cred că unul dintre motivele care i-au făcut să plece din partidul pe care l-au reprezentat foarte mulţi ani este un protest faţă de conducerea actuală a PNL Olt. Aşa cum am spus, o dată cu preluarea de către noua conducere, organizaţia lor de la Olt a intrat în disoluţie, ceea ce se şi vede pe zi ce trece. Bineînţeles că unul dintre motive este acesta, iar în al doilea rând, Organizaţia PSD Olt are uşile deschise pentru toată lumea care doreşte să vină alături de noi. Iar, cu siguranţă, din semnalele colegilor care fac parte din echipă de foarte mult timp, dar şi ale unor veniţi mai târziu, ştiu că aici vor găsi o adevărată echipă şi un echilibru în tot ceea ce se întâmplă”, a declarat Oprescu.

 În ceea ce îi priveşte pe consilierii locali şi judeţeni care au devenit social-democraţi, liderul PSD Olt a precizat că nimeni nu are un loc garantat pentru alegerile din 9 iunie.

 „Nu a fost nicio negociere, în momentul în care ei au dorit să vină alături de noi. Ei au dorit să intre în această echipă, unii confirmă, alţii nu confirmă. Nu e vorba doar de cei nou-veniţi, dar şi de cei vechi. Cei care nu confirmă, nu se vor mai regăsi pe liste. Nu e nicio noutate, politica este într-o continuă dinamică şi trebuie să ştii să te adaptezi”, a spus Oprescu.

„Primarii în funcţie, care au venit la noi, vor fi candidaţii noştri. Mai puţin la Leleasca, unde primarul în funcţie îl susţine pe viceprimar, dar este decizia lor”, a adăugat el.