Luciana Popescu se desparte de CSM Slatina. Handbalista slătineană a semnat cu Minaur Baia Mare

Echipa de handbal CSM Slatina a anunţat primele plecări ale verii. Pe lista despărţirilor se află trei dintre jucătoarele de bază ale grupării slătinene. Pivotul Lorena Ostase, care a semnat cu Rapid Bucureşti, extrema dreaptă Oana Chitacu, care potrivit unor surse ia o pauză din activitate, şi coordonatorul de joc Luciana Popescu, care a semnat cu Minaur Baia Mare. De asemenea, pe lista plecărilor se mai află tinerele jucătoare Ştefania Gheorghe şi Cristina Creţu.

Dacă despre plecarea pivotului Lorena Ostase se ştia încă din iarnă, aceasta semnând cu noua campioană a ţării, Rapid Bucureşti, printre plecările care surprind oarecum se numără alte două jucătoare de bază, slătineanca Luciana Popescu şi extrema dreaptă Oana Chitacu.

Coroodonatorul de joc, Luciana Popescu, handbalistă care face parte din generaţia de excepţie a handbalului slătinean, se mai afla sub contract cu CSM Slatina, însă oficialii clubului au dat curs dorinţei acesteia de a semna cu Minaur Baia Mare, înţelegerea fiind reziliată pe cale amiabilă.

Cât priveşte plecarea extremei dreapta, Oana Chitacu, potrivit unor surse, aceasta intenţionează să se retragă din activitate.

Pe lista plecărilor se mai află tinerele jucătoare Ştefania Gheorghe şi Cristina Creţu, care au evoluat ceva mai puţin în actualul sezon.