Karateka Iris Dobre, campioană europeană la kata

Iris Dobre, fiica antrenorului Oliwer Dobre, a cucerit titlul european în proba de kata, la Campionatul Eurpean de Karate Tradițional, desfășurat in Belgrad, Serbia. De asemenea, şi cei mai mici dintre practicanţii karate-ului la clubul Reido Caracal au cucerit medalii strălucitoare.

Iris Dobre este campioană europeană, la tineret, în proba de kata, în urma evoluţiei de la Campionatul European, desfăşurat zilele trecute în Serbia.

De asemenea, campioni europenă a devenit şi Sandra Nicolae, la proba de kata și kihon kumite, la categoria de vârsta 12-13 ani.  Tot aur a obţinut şi Falvius Dumitra, la proba de Kihon kumite, categoria de vârsta 11-12 ani.

Clubul sportiv Reido Karate Club Caracal are și un vicecampin european la proba de kumite prin David Sârdan, la categoria de vârsta 10-11 ani, iar Tică Kaelia, Ștefan Denis şi Teodora Păun au obținut medalii de bronz.

„Sportivii s-au implicat, s-au dăruit și pentru asta sunt mândru de ei”, a precizat antrenorul de la Reido Karate Club Caracal, Oliwer Dobre.