Sport

2020-10-23, 17:15:08

Vediţa Coloneşti a întors spectaculos meciul cu satelitul Universităţii Craiova

Condusă pe teren propriu cu 2-0, Vediţa Coloneşti a avut o revenire spectaculoasă în actul secund, reuşind să câştige cu 4-2 meciul cu satelitul Universităţii Craiova. Golurile au fost marcate de Dalu, Bîră, care a reuşit o „dublă” şi Nichita, ultimul înscriind cu o execuţie de la distanţă peste portar, care era ieşit dintre buturi.

Vediţa Coloneşti a câştigat, scor 4-2, meciul de pe teren propriu cu Universitatea Craiova II, la capătul unei partide cu două reprize diamentral opuse. Oaspeţii au condus cu 2-0 la pauză, pentru ca în actul secund jucătorii aflaţi sub comanda lui Bobi Verdeş să puncteze de patru ori pe tabelă şi să întoarcă astfel soarta partidei.

Dalu a marcat, pentru 1-2, în minutul 48, dintr-un penalty obţinut de Stancu, pentru ca Bîră să restabiliească egalitatea în minutul 72, scor 2-2, cu o lovitură de cap. Acelaşi Andrei Bîră a marcat pentru 3-2 în minutul 82, pentru ca în minutul 90+1 Nichita să aducă desprinderea, scor 4-2, cu o execuţie de la distanţă, peste portar, care era ieşit dintre buturi.

Vediţa Coloneşti câştigă astfel trei puncte importante în economia clasamentului, la capătul unei reveniri spectaculoase. 


Comentarii

Redacţia

2020-10-23 17:15:08

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...