Eveniment

2019-11-05, 17:02:06

Un nou dosar pe numele polițistului din Potcoava care a bătut o femeie, după ce ar fi amenințat un tânăr

Polițistul din Potcoava care a bătut-o femeie ar fi amenințat cu bătaia un adolescent din localitate, căruia i-ar fi transmis și mesaje SMS.


Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că un nou dosar penal a fost deschis pe numele polițistului Nicușor Rotaru.

„În aceasta dimineață, un tânăr în vârstă de 19 ani, din orașul Potcoava, a sesizat faptul că la data de 3 noiembrie, ar fi fost amenințat cu acte de violență, de către un polițist din cadrul Poliției orașului Potcoava, prin intermediul unor mesaje telefonice. În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare”, a declarat reprezentantul IPJ Olt .

Ea a adăugat că polițistul este pus la dispoziția unității și se află în analiza consilului de disciplină întrucât anterior acesta a săvârșise mai multe abateri disciplinare.

Rotaru este cercetat penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, după ce o femeie a reclamat că a fost bătută de omul legii.

Potrivit unor informații, agentul Nicușor Rotaru i-a cerut unei femei din Potcoava să vină să zugrăvească o cameră. Aflat sub influența băuturilor alcoolice, polițistul a bătut-o pe femeie și a amenințat-o cu moartea.

Femeia a sunat la Poliție cerând ajutor.

Comentarii

Redacţia

2019-11-05 17:02:06

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...