Sănătate

2020-07-06, 14:36:16

Un bărbat decedat la SJU Slatina, iar un altul la un spital din Bucureşti, ultimele victime ale noului coronavirus

Judeţul Olt a înregistrat două decese în rândul persoanelor confirmate cu noul coronavirus. Este vorba despre un bărbat de 83 de ani, internat la SJU Slatina cu simptomatologie specifică, pe data de 1 iulie. Rezultatul pozitiv al probei a venit pe 4 iulie, zi în care a decedat. Omul avea ca boli asociate, HTA, obezitate şi bronhopneumonie. Celălalt caz a fost înregistrat în rândul unei persoane cu domiciliul în Olt, însă care se afla internată la Bucureşti.

Pentru unul dintre decese nu au fost emise formalităţile către INSP. Este vorba despre persoana cu domiciliul în judeţul Olt, decedată într-un spital din Bucureşti, care va fi prinsă în raportarea de pe 7 iulie.  

Cât priveşte decesul înregistrat la SJU Slatina, bărbatul de 83 de ani avea ca boli asociate, HTA, obezitate şi bronhopneumonie. 


Comentarii

Redacţia

2020-07-06 14:36:16

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...