Naţional

2020-01-21, 10:21:55

Un băiat de 12 ani s-a aruncat de la etajul al doilea al liceului la care învăţa

Un băiat în vârstă de 12 ani, elev în clasa a VI-a la Liceul „George Călinescu” din municipiul Constanţa, a ajuns la spital marţi dimineaţă, după ce s-a aruncat de la etajul al doilea al unităţii de învăţământ. El era conştient şi a fost transportat la Spitalul Judeţean pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a petrecut evenimentul.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină marţi dimineaţă la Liceul George Călinescu din Constanţa, după ce un copil a căzut de la înălţime. La faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD. În momentul în care cadrele medicale au ajuns, copilul era conştient.

El a suferit mai multe traumatisme şi a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii spun, după primele cercetări, că băiatul, în vârstă de 12 ani, s-a aruncat de la etajul al doilea al unităţii de îmvăţământ.

Poliţiştii continuă investigaţiile pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean susţin că băiatul s-a aruncat de la o fereastră de pe holul instituţiei de învăţământ, iar fapta nu a avut loc în timpul unei ore.

Sursa: news.ro


Comentarii

Redacţia

2020-01-21 10:21:55

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...