Actualitate

2019-02-07, 10:14:11

Un angajat al CFR Piatra Olt a murit în timpul serviciului. Bărbatul a fost resuscitat minute bune, dar nu a putut fi readus la viaţă

Un bărbat de 46 de ani, anagajat al CFR Piatra Olt, şi-a pierdut viaţa în timpul serviciului. Omului i s-a făcut rău însă, din păcate, cadrele medicale de pe ambulanţa sosită la faţa locului n-au reuşit să-l readucă la viaţă, în ciuda manevrelor de resuscitare. Cazul a intrat în atenţia ITM Olt.

ITM Olt cercetează modul în care un bărbat de 46 de ani, angajat al CFR Piatra Olt, şi-a pierdut viaţa în timpul programului de lucru. Acesta a decedat din cauze patologice însă, cum evenimentul s-a petrecut în timpul serviciului, Inspecţia Muncii a demarat o anchetă.

„Avem un accident de muncă mortal, înregistrat la CFR Piatra Olt. Este vorba despre un salariat de 46 de ani, căruia i s-a făcut rău. A fost chemată ambulanţa, dar bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare”, a precizat Bogdan Ţucă, purtător de cuvânt al ITM Olt.

Comentarii

Redacţia

2019-02-07 10:14:11

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...