Eveniment

2020-06-02, 11:22:04

Trei persoane din Olt, prinse de jandarmi la braconaj piscicol

Trei dosare penale pentru braconaj piscicol au fost deschise de jandarmii olteni, la sfârşitul săptămânii trecute.

Potrivit unui comunicat remis de Jandarmeria Olt, în noaptea de 30 spre 31 mai, au fost depistaţi doi bărbaţi, în dreptul localității Rusănești,  în timp ce desfășurau activități de pescuit comercial pe luciul de apă al râului Olt.

Aceştia foloseau o ambarcațiune pneumatică și o unealtă de pescuit comercial tip setcă monofilament, în lungime de 350 metri.

Un alt bărbat a fost depistat pe raza localității Verguleasa, în timp ce pescuia cu unelte agățătoare prin greblare. El folosea o lansetă prevăzută cu mulinetă iar la capătul firului avea atașată o ancoră cu trei cârlige.

„ Au fost întocmite acte de constatare. Uneltele de pescuit şi ambarcaţiunea au fost predate organelor de urmărire penală, pentru continuarea cercetărilor”, se arată în comunicatul citat.

Comentarii

Redacţia

2020-06-02 11:22:04

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...