Sport

2018-08-30, 22:01:19

Transfer de ultim moment înaintea startului de sezon. Extrema Ana Maria Chirigiu a semnat cu CSM Slatina

Cu doar câteva zile înaintea debutului noului sezon al Ligii Naționale, echipa de handbal CSM Slatina a mai transferat o jucătoare. Este vorba despre extrema dreaptă ce în sezonul precedent a evoluat pentru Rapid București, Ana Maria Chirigiu. Odata cu venirea acesteia, oficialii clubului au reziliat contractul cu Georgiana Liliana Codrea, care evolua tot extremă dreapta.

Echipa de handbal CSM Slatina a perfectat în aceste zile un nou transfer. Oficialii clubului au reziliat contractul cu extrema dreapta adusă de la Dinamo București, Georgiana Liliana Codrea, și au transferat-o pe fosta rapidistă, Ana Maria Chirigiu. 


Jucătoarea nou-sosită este extremă dreapta de mână stângă, iar debutul acesteia în tricoul echipei CSM Slatina ar putea avea loc chiar în meciul cu CS Măgura Cisnădie.

Foto: fanhandbal.ro

Comentarii

Redacţia

2018-08-30 22:01:19

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...