Învăţământ

2019-10-30, 15:33:12

Studenţi de la USAMV Slatina, prezenţi la Târgul INDAGRA din Capială

54 de studenți, alături de cadre didactice de la Filiala Slatina a Facultății de Management și Dezvoltare Rurală din cadrul USAMV București, participă la Târgul internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei, INDAGRA, desfășurat la Romexpo București.

Potrivit unui comunicat, această vizită de studiu este susținută din fondurile USAMV București și are menirea de a pune în legătură studenții interesați cu diverși agenți economici, în vederea aprofundării tehnicilor de marketing și găsirea răspunsurilor la întrebări pe teme de interes din domeniul agribusiness.

Totodată, în perioada 9-16 noiembrie 2019, tot din fondurile USAMV București, 9 studenți bursieri de la Filiala Slatina, alături de alți studenți din cadrul Facultății de Management și Dezvoltare Rurală București și filialei facultății din Călărași, vor merge într-o vizită de studiu la Hanovra, Germania, la târgul pentru tehnică agricolă AGRITEHNICA.

Comentarii

Redacţia

2019-10-30 15:33:12

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...