Sănătate

2019-04-02, 13:14:30

Spitalul Balş, acreditat în ciclul al doilea, anul viitor. Planul utopic al managerului până la vizita experţilor

Spitalul Orăşenesc Balş va fi acreditat în ciclul al doilea. Deşi este un spital în care s-a investit puţin în ultimii ani, până la vizita evaluatorilor de anul viitor, reprezentanţii unităţii medicale încearcă revizuirea procedurilor şi îmbunătăţirea condiţiilor pentru pacienţi.

Conducerea unităţii medicale din Balş încearcă să facă într-un an ce nu s-a reuşit în ultimele două-trei decenii.

Managerul Spitalului Balş, medicul Carmen Grigoriu, a precizat că până la vizita experţilor vrea să îmbunătăţească condiţiile pentru pacienţi, să atragă medici tineri şi să crească calitatea actului medical. Pare un plan utopic, ţinând cont că în ultimii ani nu s-a investit nimic.  

„În acest moment, ne ocupăm de transmiterea fişei de autoevaluare pentru monitorizarea anuală. Pentru trimestrul trei 2020 sperăm să fim bine pregătiţi. Lucrăm la revizuirea procedurilor. Ne ocupăm de îmbunătăţirea condiţiilor pentru pacienţi, ne ocupăm de creşterea calităţii actului medical. Ne dorim să atragem în continuare medici, dar şi personal mediu. Pe lâng aceste aspecte, spitalul intră în proiect de reabilitare pe fonduri europene. Sperăm să finalizăm proiectul până vine vizita pentru acreditare. Nu au fost probleme în 2015 cu acreditarea”, a spus managerul Spitalului Balş.

Comentarii

Redacţia

2019-04-02 13:14:30

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...