Sport

2018-05-02, 13:32:50

Sonia Seraficeanu, pe lista transferurilor echipei Minaur Baia Mare, nou-promovată în Liga Naţională

Au început mutările pe scena primului eşalon handbalistic. Chiar dacă sezonul nu s-a încheiat, toate grupările din Liga Naţională au dat startul transferurilor pentru formarea loturilor în vedera stagiunii 2018-2019. Extrema dreaptă de la CSM Slatina, Sonia Seraficeanu, aflată la final de contract cu gruparea pregătită de Victorina Bora, este pe lista achiziţiilor nou-promovatei Minaur Baia Mare.

Sosită în vara trecută de la U. Cluj, extrema dreaptă Sonia Seraficeanu are o înţelegere valabilă cu CSM Slatina până pe 31 mai. Handbalista de 20 de ani se află pe lista noutăţilor nou-promovatei în Liga Naţională, Minaur Baia Mare, urmând să părăsească gruparea slătineană odată cu încheierea acestei stagiuni.

Sonia Serafciceanu s-a acomodat ceva mai greu la CSM Slatina însă, în ultimul timp, era de bază în flancul drept, mai ales că Vitcorina Bora nu avea prea multe soluţii pe postul de extremă dreapta.

Oficialii clubului CSM Slatina au demarat, de asemenea, negocirile privind formarea lotului pentru noul sezon însă, deocamdată, nu au fost anunţate transferuri noi. Cel mai probabil, mutările vor depinde de atingerea obiectivului.

Comentarii

Redacţia

2018-05-02 13:32:50

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...